Scoli licentiate IKMF:

 • Krav Maga Dacians

  BUCURESTI

  Strada Claudiu, Nr. 16
  Telefon:
  0753224267 - Bogdan Ionescu
  0731726613 - Cristian Badon

 • Krav Maga Primal

  GALATI

  Strada Arad bl. PS14b
  Telefon
  0746872988 - Alexandru Radu

 • KMTM - Contact Combat

  TIMISOARA

  Strada Campina Nr. 73
  Telefon:
  0731342602 - Mihai Cosma

Ce este Krav Maga ?

Krav Maga (ebraică : luptă de contact) a fost dezvoltat inițial pentru armata israeliană si apoi dezvoltat mai departe pentru civili cu scopul de a preda soluții de autoapărare efective ficărui om , indiferent de vârsta , sex sau aptitudini fizice.

Este un stil de lupta carcterizat prin realizm, acesta devenind vizibil in timpul antrenamentelor cand technicile sunt practicate sub efort fizic sporit, stres,scenarii simulate, atacuri din toate direcțiile si mai mulți agresori.

In Krav Maga tehnicile sunt bazate pe reflexe si miscari naturale , fiind astfel usor de retinut si aplicabile in situatii reale de stres si epuizare fizica, chiar si cu puțin antrenament. Numarul tehnicilor fiind mentinut intentionat mic. Krav Maga trateaza amenintari si atacuri neinarmate cat si armate cu diferite arme sau obiecte periculoase. Nefacandu-se diferenta seminificativa in technicile de aparare impotriva unui atac neinarmat si unul armat, tehnicile ramanad acelasi.

Harta

ANTRENAMENT DE PROBA

Vă interesează să participiați la un antrenament de probă? Foarte bine, vă rugăm să ne contactați! Pentru mai multe informații sau pentru a primi răspuns la întrebările dumneavoastră vă rugăm să ne sunați sau să ne trimiteți un email.

CUM POTI AJUNGE

Krav Maga Dacians se află in zona Piata Muncii pe strada Claudiu la numarul 16. Mijloacele de transport în comun care ajung în apropierea sălii sunt urmatoarele:

 • Tramvai: 1, 40, 56
 • Autobuz: 104
 • Magistrala de metrou M1