Seminar Stay Away Autoaparare Femei

Locatia desfasurarii seminarului:
Strada Maior Atanase Ionescu 4-8, Bucuresti

 

IKMF Krav Maga Stay Away Autoaparare Femei
IKMF Krav Maga Stay Away – Seminar de Autoaparare pentru Femei

Avem placerea de a va invita la un seminar de autoaparare IKMF Krav Maga destinat exclusiv femeilor. Seminarul face parte din programul “Stay Away” si va avea loc Sambata, pe data de 28 Octombrie 2023 (14:00 – 15:30). Seminarul va avea o durata de 1 ora si 30 minute.

Continutul seminarului:

Programul IKMF Krav Maga “Stay Away” permite femeilor de toate vârstele să învețe într-o perioadă relativ scurtă de timp, tehnici de baza, special concepute pentru nevoile voastre de autoaparare. Tehnicile tratează situații din rutina zilnică a unei femei, punctează scenarii în care pot apărea amenintari și te învață cum să-ți păstrezi calmul, să te aperi, să contraataci și să elimini pericolul.

De asemenea, tehnicile predate se concentreaza pe autoapararea in situatii de agresiune sexuala, acestea fiind amenințarile cele mai frecvente in cazul femeilor. Deoarece această problemă este extrem de sensibila, și uneori dificil de discutat, tehnicile predate implică si o pregătire emoțională substanțială. Scopul este de a asigura femeilor capacitatea de a se apăra, de a încuraja încrederea în sine și, de asemenea, agresivitatea necesară in astfel de situatii.

Tehnicile IKMF Krav Maga predate sunt modificate pentru a se potrivi fizicului și stării de spirit a femeilor. Programul “Stay Away” abordează diferențele dintre atacator și femeie in timpul unei agresiuni, concentrandu-se pe adaptarea tehnicilor pentru dimensiunea, puterea fizica și starea mentală a femeilor.

 

Echipament necesar:

  • Imbracaminte de sport lejera si decenta (nu colanti, nu maiou), si eventual tricouri de schimb;
  • Incaltaminte curata de sport
  • Lichide suficiente si eventual ceva de mancare (batoane cu cereale, banane, etc.).

Sunteti incurajate, in cazul in care le detineti, sa aduceti echipamente de protectie, precum cochilie, gutiera, manusi MMA, tibiere, aparatori pentru antebrate.

Mentionam: Krav Maga este un sistem de lupta de contact, asadar mici accidentari nu pot fi pe deplin excluse.

 

Cerinte pentru participarea la seminar:

Pentru a participa la acest seminar de autoaparare trebuie sa nu aveti trecute fapte in cazierul judiciar. (In cazuri speciale poate fi ceruta prezentarea cazierului).
Trebuie sa fiti apte pentru sport.
Nu este necesar sa fi practicat anterior sporturi de contact. Acest seminar este adresat atat incepatoarelor cat si elevelor avansate.

 

Pret: 200 Lei

 

Inscrierile se fac telefonic sau prin WhatsApp la numarul 0753 224 267 sau prin E-mail la adresa Bogdan.ionescu@ikmf.ro . Datele de cont vor fi comunicate dupa ce luati legatura cu noi.

Related Post
Curs de Autoaparare IKMF: Initiere in Krav Maga
Curs IKMF Krav Maga: Layla Lavan (12h)
Seminar IKMF Krav Maga: Bar Fight
Cursuri de autoaparare Krav Maga
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *